projecten

watervoorziening en agrarische projecten

Door het slaan van waterputten worden dagelijks honderden mensen voorzien van gezond drinkwater. Een goede water voorziening biedt een betere toekomst zowel in de persoonlijke sfeer als voor kleine agrarische projecten Op de campus in Webuye is reeds een waterput geslagen maar deze vraagt echter jaarlijks onderhoud om de kwaliteit en veiligheid van het water te waarborgen.


HET STICHTEN VAN NIEUWE LOKALE KERKEn

De geestelijke honger in Kenia is enorm en tegen de opmars van de Islam blijkt het sterkste middel het stichten van gezonde kerken die het verschil maken in de samenleving. Inmiddels zijn er al tientallen nieuwe kerken gesticht. Mede door de Bijbelschool en de jaarlijkse conferentie worden deze initiatieven ondersteund waardoor we ook voor de komende jaren een verdere groei verwachten.

Voorziening van de allerarmsten

Wij geven de kinderen lessen over persoonlijke hygiƫne en verzorging. Honderden kinderen werden reeds voorzien van nieuwe schoenen. Vele oudere mensen die vaak de bijbel niet kunnen lezen zonder bril, hebben wij geholpen met een leesbril. We willen voor hen blijven voorzien in de eerste levensbehoeften. Helpt u mee?

internationale pastors conferentie

Jaarlijks komen vele honderden voorgangers voor een driedaagse conferentie naar Webuye. Hier worden zij toegerust en bediend zodat zij verfrist terugkeren naar de vele uithoeken van Kenia. De impact van deze conferenties is enorm.